De cast van Bombshell

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van Bombshell

Vanavond op tv: Charlize, Nicole en Margot slaan terug

|
|

Laatste update:

In de waargebeurde dramafilm Bombshell wordt op genadeloze wijze afgerekend met de ranzige Roger Ailes, die zijn macht bij de nieuwszender Fox misbruikte om vrouwen lastig te vallen.

Opstand

Aan het hoofd van de Amerikaanse nieuwszender Fox staat Roger Ailes en hij kan carrières maken of breken. De zenderdirecteur misbruikt zijn macht om vrouwen te laten doen wat hij wil en gaat daar erg ver in. Wanneer presentatrice Gretchen Carlson tegen hem in opstand komt, breekt de hel los en lijkt het einde van Ailes nabij. Hij gaat echter niet zonder slag of stoot ten onder. 

Ranzige man

Je hoeft niet bekend te zijn met het schandaal rondom Roger Ailes om Bombshell te kunnen volgen. Het verhaal over een ranzige man die zijn machtspositie misbruikt, is jammer genoeg erg universeel. Als je echter wel bekend met het verhaal, zal je met open mond kijken naar de geweldige cast, bestaande uit Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie. Met name Charlize Theron is ijzersterk en lijkt als twee druppels water op de echte Megyn Kelly. 

Bombshell is vanavond te zien op Film1 Premiere om 20:30 uur.

Lees verder