Vanavond op tv: Boerderij van Dorst, Kinderen Kopen Een Huis en De Slechtste Chauffeur van Nederland

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's of films van de avond!

Boerderij van Dorst
© Annemieke van der Togt

Boerderij van Dorst - START

20.25 - NPO 3

Het format van Boerderij van Dorst is even simpel als briljant: ergens aan de rand van Apeldoorn scharrelt Raven van Dorst rond in een vervallen boerderijtje dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid verandert. Om al die noeste arbeid niet alleen te hoeven verzetten, nodigt Raven elke week twee bekende koppen uit, die hen tussen het schoffelen door het verbale vuur aan de schenen legt. De eerste gasten van dit seizoen: Theo Maassen en Arnon Grunberg. 

Kinderen Kopen Een Huis - START

20.30 - SBS6

Wat als je kinderschare je verhuis­plannen maar blijft torpederen? Dan draai je de rollen gewoon om! Om hun verhuishakken definitief uit het zand te harken, mogen de spruiten in Kinderen kopen een huis met de platvink van pa en moe zélf een huis op de kop tikken. Hulp komt van makelaar Geert Klaver, Leonie ter Braak én de nieuwbakken hulpmakelaar Jan Versteegh. In de eerste aflevering nemen Jan en Geert de vier kinderen van Thor en Joska op sleeptouw. Thor en Joska willen  gaan samenwonen, alleen is de schare niet van plan te verhuizen. 

De Slechtste Chauffeur van Nederland - FINALE

20.30 - RTL 5

De brokkenpiloten vlogen de afge­lopen weken niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk uit de bocht. Met als diepte­punt het moment dat Andy en zijn bijrijder Jennifer hun bolide tijdens de slipcursus in een stilstaande auto parkeerden. De drie grootste wegmisbruikers moeten in de finale een parcours in een gillend druk Rotterdam zien af te werken. Wie wint de titel die geen mens wil winnen en ziet zijn rijbewijs in de shredder verdwijnen?