Vanavond op tv: Better than Ever, Het Roer Om en Cast

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's van de avond!

Better than ever

Better than Ever - START

20.30 - RTL 4

Wat is er toch gebeurd met al die winnaars van talentenshows? In Better than Ever komen oud-deelnemers terug op tv voor een broodnodige update. Hoe gaat het nu met ze en wat hebben zij in de afgelopen jaren meegemaakt? Onder begeleiding van Waylon (en misschien het belangrijkste: zónder jury) werken zij aan hun performance en maken ze zich op voor het optreden van hun leven.

Het Roer Om

20.30 - SBS6

Friesland mag dan in hun hart zitten, Eke en Goitske zijn pas écht verliefd op Polen. Ze zijn zelfs zo gek op het land, dat ze de definitieve kuierlatten nemen naar het land van Chopin en de kweepeer­likeur. De bestemming: het 800 zielen tellende plattelandsgehucht Lapsze Wyzne in het zuiden van het land, waar het stel twee huizen heeft laten bouwen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar niet lang na de opening valt Rusland Oekraïne binnen en blijven de toeristen weg.

Cast - NIEUW

21.17 - NPO 3

De beroemde casting director Louis van Leeuwen (Gijs Scholten van Aschat) wist altijd de mooiste klussen binnen te hengelen, maar wanneer hij wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, dreigt het bedrijf gecanceld te worden. Terwijl de acteurs en opdrachtgevers gillend weglopen, proberen oudgedienden Helen (Jacqueline Blom) en Mike (Michiel Nooter) uit alle macht het bedrijf overeind te houden.