Vanavond op tv: Arcadia, De Nieuwe Vermeer en Beat the Champions

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's van de avond!

Arcadia

Beat the Champions

20.00 - RTL 4

Winst of verlies hangt in deze quiz voor een groot deel af van zelfkennis. Hebben deelnemers genoeg vertrouwen in hun feitenkennis om alle kenniskampioenen uit te dagen of kiezen ze voor een strijd met select gezelschap?

Arcadia - NIEUW

20.20 - NPO 3

Als gevolg van een ramp is een nieuwe samenleving ontstaan: Arcadia. Hier wordt het lot van de inwoners bepaald door een persoonlijke burgerscore. Hoe hoger je score, des te comfortabeler je leven. Voor de Hendriksjes is er dankzij hun staat van dienst geen vuiltje aan de lucht. Maar als blijkt dat vader Pieter de score van zijn vier dochters bij elkaar heeft gefraudeerd, wordt hij verbannen naar de buitenwereld en komen voor zijn vrouw en dochter alle privileges te vervallen.

De Nieuwe Vermeer - SLOT

20.26 - NPO 1

De laatste opdracht is meteen een van de meest complexe, want hoe geef je een man die in de zeventiende eeuw doeken volkwastte een gezicht? Er is niet veel over Johannes Vermeer bekend en het enige zelfportret dat hij maakte, is kwijt. En laat dat nou het schilderij zijn dat deze week centraal staat. Terwijl Dionne haar ogen uitkijkt bij de deelnemers uit de vrije categorie, helpen Pieter en Abbie meesterschilders Anouk en Maarten op weg. En dat blijkt hard nodig.