Vanavond op tv: 7 Little Johnstons, De Platenzaak en Every Bite Takes You Home

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's of films van de avond!

De Platenzaak
© KRONCRV

7 Little Johnstons - START

19.30 - TLC

Het zeven­koppige dwerggezin Johnston mag dan klein van stuk zijn, hun persoonlijkheden zijn er niet minder stevig om. En dat zorgt soms voor bakken ellende. Zo heeft Jonahs geëxperimenteer met de drug Delta 8 hem niet alleen een hoop hersencellen, maar ook het zicht op een zelfstandig leven gekost. Trent en Amber zijn niet van plan hun oudste zoon verder te laten ontsporen, en eisen dat de knul weer bij zijn ouders intrekt.

De Platenzaak - SLOT

20.25 - NPO 3

1997 was het jaar van tranentrekkers als De regenboog en Toen ik je zag, maar ook van de Eurodanceknaller Sex on the Beach. Het was de eerste en meteen ook grootste hit van de danceformatie T-Spoon, een muzikale samenwerking tussen rapper Shamrock en zangeres Linda Estelle. Vijfentwintig jaar later schnabbelen de twee nog steeds de wereld rond, maar voor hun marktwaarde is een nieuwe hit meer dan welkom. Weten ze zich met de hulp van Daan, Tobias en Stijn weer de Top 40 in te zingen?

Every Bite Takes You Home - START

22.00 - 24Kitchen

Het is de schrik van menig vluchteling: na maanden of zelfs jaren vol ontberingen zit je ’s avonds opeens aan een dampende pieper, doodgekookte sperzieboon en een droge slavink. In Every Bite Takes You Home roerbakt chef Kylie Kwong samen met vluchtelingen gerechten uit hun thuisland. In deze eerste aflevering hijst ze de uit Irak gevluchte chirurg Munjed Al Muderis in een koksbuis om samen met haar typische Irakese gerechten op tafel te zetten.