Vanavond begint ein-de-lijk nieuw seizoen van Wie Is De Mol?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vanavond begint ein-de-lijk nieuw seizoen van Wie Is De Mol?

Vanavond begint ein-de-lijk nieuw seizoen van Wie Is De Mol?

|
|

Laatste update:

Vanaf vanavond gaat Nederland weer gebukt onder het mysterie: Wie Is De Mol? Wij zijn er in ieder geval meer dan klaar voor en blikken alvast vooruit.

Fanatiekste kandidaten ooit?

Presentator Art Rooijakkers noemt de kandidaten van dit seizoen de best voorbereide groep in tijden. Niet alleen hebben de meeste kandidaten een hele rits eerdere seizoenen teruggekeken, ook zijn oud-deelnemers bestookt met vragen om tips. Dat heeft ervoor gezorgd dat de kandidaten dit jaar met strakke plannen en strategieën aan de startlijn verschenen. "Niemand deed mee om vrienden te maken", aldus Art...

"Anders dan ooit"

Die strakke voorbereiding is wellicht ook hard nodig. Art liet onlangs namelijk weten dat dit WIDM-seizoen heel anders gaat worden. Hoe anders precies? Daar zullen we nog achter moeten komen. In bovenstaande voorstel-video van de kandidaten gooit Art ook alvast wat mysterieuze uitspraken op tafel: “De kandidaten weten exact wat ze te wachten staat: ze ontmoeten elkaar in een onbekend land en vallen vervolgens één voor één ten prooi aan het dubbelspel van de mol. Die voorspelbaarheid is hun enige houvast nu ze aan de startlijn verschijnen. Maar wat nou als zelfs dát ze wordt afgenomen? Als echt niets is wat het lijkt...” Maar ach, dat zijn we inmiddels wel van hem gewend.

Speculeren

Zoals elk jaar opent Nederland - al vóór er ook maar één aflevering van het seizoen is uitgezonden - de jacht op de mol. De fanatiekelingen die niet alle afleveringen willen afwachten voor de ontknoping, storten zich dan ook vaak op het analyseren van het sociale mediagebruik van kandidaten. Zo zou je uit een foto die nog tijdens de opnames van WIDM op sociale media geplaatst is, kunnen afleiden dat de desbetreffende kandidaat het einde van het programma niet gehaald heeft. Toch bleek zo'n analyse dit jaar érg lastig. De kandidaten waren strak geïnstrueerd om online geen sporen achter te laten. Het AD denkt toch al drie kandidaten te kunnen aanwijzen die zonder twijfel de mol niet zijn. Benieuwd wie? Je leest het hier

We weten dus eigenlijk nog maar bar weinig over het aanstaande seizoen van Wie Is De Mol? en zullen dus gewoon braaf elke zaterdag (20:30 uur, NPO1) voor de buis plaats moeten nemen om het mysterie te ontrafelen. 

Lees verder