Vanaf nú te streamen: deze nieuwe Netflix-tranentrekker met Michiel Huisman

Veronica Superguide logo
Vanaf nú te streamen: deze nieuwe Netflix-tranentrekker met Michiel Huisman

Vanaf nú te streamen: deze nieuwe Netflix-tranentrekker met Michiel Huisman

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Sinds het verschijnen van de trailer keken vrouwelijke Michiel Huisman-liefhebbers (en dat zijn er nogal wat) er reikhalzend naar uit: de release van zijn nieuwe film Irreplaceable You, een tranentrekker á la The Fault In Our Stars en Me Before You. Nou dames, veeg alle weekendplannen maar van tafel: de film is vanaf nú eindelijk te streamen.

Een lach en een traan

In Irreplaceable You, een Netflix Original, speelt de Nederlandse acteur een man wiens grote liefde te horen krijgt dat ze ongeneeslijk ziek is. Een pittig onderwerp, maar om het een beetje luchtig te houden, zit het romantische drama ook vol komische noten. Daarnaast weten we dat Michiel het leuk doet in een romantisch drama. Zijn film The Age of Adaline, met tegenspeelster Blake Lively, was een behoorlijk succes.

Prima cast

Michiels geliefde in de film is actrice Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror), die eveneens de hoofdrol speelt in het vorige week geheel onverwachts verschenen derde deel van J.J. Abrams Cloverfield-serie, The Cloverfield Paradox. Ook Christopher Walken (Catch Me If You Can) en Jackie Weaver (Silver Linings Playbook) hebben een rol in de film.

Zwijmelmodus: AAN

De recensies van Irreplaceable You zijn overigens zuinigjes. “Ondanks de titel kan de film zo vervangen worden door andere 'doodzieke geliefden-drama’s' zonder dat de kijker het zou merken”, oordeelt de recensent van The Guardian. Misschien wel, maar zijn dat niet júist de films die veel vrouwen eindeloos graag kijken? Wij geven Michiel natuurlijk gewoon een eerlijke kans en gaan er eens uitgebreid voor zitten vandaag. Zwijmelmodus: aan.
Bekijk de trailer in bovenstaande video.

Lees verder