Van knuffel tot bioscoopfilm: UglyDolls komt met laatste trailer

Veronica Superguide logo
Van knuffel tot bioscoopfilm: UglyDolls komt met laatste trailer

Van knuffel tot bioscoopfilm: UglyDolls komt met laatste trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

UglyDolls, misschien ken je ze niet (of alleen van de filmtitel die al eerder eens langskwam op Superguide), maar jaren geleden verschenen de grappige knuffelbeesten in de speelgoedwinkel. En het duurde niet lang of deze inmiddels reuze populaire knuffelbeesten werden het onderwerp van een animatiefilm. En voordat de film in de bios komt -31 juli vooralsnog- is nu de laatste trailer online gezet. Feestje!

All you need is...

De film is een zoet verhaal over een groep vrijzinnige knuffels die ondanks hun tekortkomingen op zoek gaan naar liefde. Het zijn de 'ugly dolls', de mislukte poppen en knuffels die niet in de schappen van de speelgoedwinkels terechtkomen. Dus het gaat, uiteraard, over dat uiterlijk er niet echt toe doet.... ahhhh. En nou ja, als je de officiële synopsis leest dan smelt je hart toch? Of je pakt een emmertje, mag allebei: An animated adventure in which the free-spirited UglyDolls confront what it means to be different, struggle with a desire to be loved, and ultimately discover who you truly are is what matters most. Hebben we teveel gezegd? Suikerzoet. 

Zombies

In de film leren we Moxy kennen, en een hele bups aan muzikale vrienden. Ze wonen met z'n allen heel gezellig, Kelly-Family stijl, in Uglyville. Het is iedere feest en iedereen is er pislelijk dus party hardy. Toch zijn ze benieuwd naar wat de wijde wereld te bieden heeft. Op hun ontdekkingsreis komen ze terecht in het dorpje Perfection, en daar is niets wat het lijkt... Zombies eten de hersenen van kinderen... Of wacht, nee, dat laatste klopt niet. 

De film zit vol muziek van onder andere Kelly Clarkson in de rol van Moxy. 31 juli kun je UglyDolls in de bios gaan kijken. Whohooo!

Lees verder