Van het Ouderenfonds naar de ouderen-Voice: Geer en Goor worden coaches

Veronica Superguide logo
Van het Ouderenfonds naar de ouderen-Voice: Geer en Goor worden coaches

Van het Ouderenfonds naar de ouderen-Voice: Geer en Goor worden coaches

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond verrasten Gerard Joling en Gordon de kijkers van RTL Boulevard met groot nieuws. In het komende, allereerste seizoen van The Voice Senior wordt de rode duo-draaistoel van voormalige The Voice-coaches Nick en Simon afgestoft voor de heren. Ze gaan gezamenlijk als coaches aan de slag in de nieuwe talentenjacht.

Koek en ei

Na het uitkomen van de biografie van Gordon eerder dit voorjaar werd even gedacht dat de vriendschap tussen Gerard en Gordon voorgoed voorbij was. In zijn boek deed Gordon pikante en niet altijd even vriendelijke onthullingen over vele BN’er-collega’s. Toch hebben de twee de strijdbijl (weer) begraven, zo blijkt nu.

‘Heel veel geld’

"Ik denk wel dat mensen thuis denken: hoe kan het nou dat ze weer samen op een stoel zitten?", aldus Gordon in het entertainmentprogramma. "Nou, dat is dan toch echt de boter of heel veel geld. En ik denk het laatste, laten we eerlijk zijn", reageerde Gerard meteen lachend. Volgens hem was al "heel lang" duidelijk dat hij en Gordon weer een duo zouden worden. "We hebben lang ons mond moeten houden, dat is ook al knap", grapte de zanger. "Ik ben ongelofelijk trots dat we dit mogen doen, met name voor de senioren."

Oude bekenden

In RTL Boulevard hebben de twee, die al diverse succesvolle gezamenlijke programma’s op hun naam hebben staan waarin ze zich onder meer inzetten voor eenzamere ouderen, tevens de namen van hun collega-coaches onthuld. Niemand minder dan Marco Borsato en Ilse DeLange, die enkele jaren geleden hun stoel bij de ‘gewone’ Voice inleverden, maken het team compleet. Eerder werd al bekend dat Angela Groothuizen, die te zien was in de eerste twee seizoenen van The Voice, ook plaatsneemt op één van de rode stoelen in de senioren-versie van de talentenjacht.

Nieuw tv-seizoen

Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de muzikale zoektocht naar talenten van zestig jaar en ouder. De winnaar van het programma mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Vanaf vrijdagavond 24 augustus is het eerste seizoen van The Voice Senior te zien bij RTL 4.

Lees verder