Legacies, de The Vampire Diaries spin-off

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Legacies, de The Vampire Diaries spin-off

‘Vampire Diaries is nog niet afgelopen’

|
|

Laatste update:

Fans van The Vampire Diaries, The Originals én Legacies kregen een flinke schok toen de laatste serie vorige maand stopgezet werd. Het leek een tragisch einde voor het vampierenuniversum dat met The Vampire Diaries begon, maar geen paniek: er wordt gewerkt aan een nieuwe spin-off-serie!

De Amerikaanse zender The CW staat bekend om series als o.a. The Flash, Riverdale, Charmed en nog veel meer series die populair zijn onder jongvolwassenen. Er is iets aan de hand bij de zender, want in april en mei werden programma’s als Batwoman, Legends of Tomorrow, Dynasty, The 4400 en Roswell stopgezet. Net als de The Vampire Diaries-spin-off Legacies, dus.

'Er komt meer Vampire Diaries aan'

Medebedenker van The Vampire Diaries Julie Plec reageerde tegen de site Entertainment Weekly op het einde van Legacies. ‘Het was eigenlijk de bedoeling om Legacies door te laten gaan tot het volgende deel in het The Vampire Diaries-verhaal klaar was. We hebben het al bedacht, maar we zijn er nog niet aan begonnen.’

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Volgens Plec is het een kwestie van tijd tot er een nieuwe spin-off van de populaire vampierenserie verschijnt. ‘Er komt meer aan. We zijn verdrietig, en het duurt iets langer dan we hadden gehoopt, maar er zijn nog ideeën genoeg. We komen terug!’

Lees verder