Valerio: "The Voice? Daar zou ik direct álles voor laten vallen"

Veronica Superguide logo
Valerio: "The Voice? Daar zou ik direct álles voor laten vallen"

Valerio: "The Voice? Daar zou ik direct álles voor laten vallen"

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Valerio Zeno is al jaren in dienst van BNN, maar zou graag aan de slag gaan voor RTL. Het presenteren van The Voice of Holland is zijn grote droom.

The Voice

“The Voice of Holland? Daar zou ik direct álles voor laten vallen!”, reageert de presentator in een interview met het Algemeen Dagblad. Het is overigens niet de eerste keer dat Valerio laat vallen dat hij graag aan de slag gaat bij The Voice. De show wordt op dit moment gepresenteerd door Wendy van Dijk en Martijn Krabbe, maar wellicht komt er een plek vrij voor Valerio.

Presenteren

Hij hoeft namelijk nog niet direct aan de bak: op zijn 40ste hoopt Zeno (33) ‘groot, flitsend amusement’ te maken. Die droom stamt al uit zijn kindertijd.  “Het zien van Ron's Honeymoonquiz, als kind, was een soort gymles extravaganza. Ik zag een wereld waarin alles kon en waarin ik wilde geloven. Het was net als Sinterklaas: ik ken nu het geheim, maar gun anderen diezelfde fantasiewereld.”

Valerio4Ever

Op dit moment is Zeno nog gewoon werkzaam voor BNN. Vanavond gaat zijn nieuwe programma Valerio4Ever (om 21.10 op NPO3) van start. In de show gaat hij in zes afleveringen uit zoeken hoe ver je moet gaan om zo lang mogelijk te leven. 

Lees verder