Jaimie Vaes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jaimie Vaes
BN'ers

Vader Jaimie Vaes 'had altijd gehoopt' dat relatie met Lil Kleine uit zou gaan

|
|

Laatste update:

De vader van Jaimie Vaes hoopte al dat de relatie tussen zijn dochter en Lil Kleine op een gegeven moment voorbij zou gaan.

Dat zegt hij In een vooruitblik op de nieuwste aflevering van Jaimies realityserie bij discovery+. Zijn dochter zit nu niet meer 'in de ellende', vertelt hij openhartig.

'Heel blij'

"Ik ben heel blij dat je, hoe moeilijk het ook is, nu in een andere zone terecht bent gekomen. Ik had altijd al gehoopt dat het voorbij zou gaan. Ik denk dat het ook niet anders kon, hoe vaak hebben we niet aan de telefoon gezeten, dat ik zei: 'de enige oplossing is: kies voor jezelf'", zegt Jaimies vader, die op Bali in Indonesië woont. "Ik ben blij dat je nu niet meer in die ellende zit."

Jaimie en Lil Kleine

De relatie tussen Jaimie en Lil Kleine, aka Jorik Scholten, kwam begin dit jaar tot een einde nadat er beelden waren opgedoken waarop te zien is hoe de rapper het hoofd van zijn vriendin tussen de auto en de autodeur klemt. De rapper werd kort daarna aangehouden en het Openbaar Ministerie liet weten hem te verdenken van een poging tot zware mishandeling. Jaimie maakte het hierna uit. De twee hebben samen een zoon, Lío, die Jorik niet meer ziet. Het OM meldde eind juni dat het onderzoek naar de zaak nog steeds loopt.

Jaimie: In The Vaes Lane is elke vrijdag te zien op discovery+.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder