Logo Veronica Superguide

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Logo Veronica Superguide

Vacature: Hoofdredacteur Guiding- Veronica Superguide

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Amsterdam - Heb jij een grote liefde voor tv, film en series? Onze ideale hoofdredacteur is een journalistieke kei uit de mediawereld met sterke leiderschapskwaliteiten die met veel energie gaat bouwen aan het grootste gidsende merk van Nederland. 

Wat ga je doen

Samen met het team aan experts verzorg je elke dag - in online en print - de beste journalistieke gidsende en entertainment content van Nederland. Je stuurt de teams van Veronica Superguide en Totaal TV aan op inhoud en vorm. Je hebt een open blik, kennis van zowel de media- als entertainmentwereld en bent thuis in de wereld van digitale content en data.In deze rol:

- Ben je een echte motivator; leidt actief en stimuleert op kwalitatieve en inspirerende inhoud en vorm voor zowel de magazines als de digitale platforms.

- Heb je een sterke visie. Bepaal en bewaak je de positionering, strategie en contentpijlers van de guiding merken.

- Stuur je het team aan op voortgang en optimalisatie van de content, zowel in print als online en leid je digitale transities. 

- Ben jij het boegbeeld van de merken naar buiten toe. 

- Ben jij een verbinder pur sang; je hebt een groot netwerk in de mediawereld en zoekt zowel binnen als buiten DPG Media relevante samenwerkingen op.

Wie zijn wij

Veronica Superguide en Totaal TV vallen binnen het entertainmentdomein van DPG Magazines. Veronica Superguide is één van de grootste magazinemerken van Nederland. Als gids en nieuwsbron over alles en iedereen op het scherm, is het op deze redactie nooit saai. Met een dynamisch team werken we hard aan een digitale toekomst, om zo de belofte ‘Jouw gids in de jungle van tv, film en series’ ook online waar te maken. 

Interesse, en dan?

Belangstellenden kunnen tot 15 februari 2022 solliciteren via HR Manager Corinne Lindeboom (corinne.lindeboom@dpgmedia.nl)

Voor meer informatie over de functie, neem dan contact op met Directeur Magazines Joyce Nieuwenhuijs (joyce.nieuwenhuijs@dpgmedia.nl)   

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Lees verder