Utopia krijgt doorstart

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Utopia krijgt doorstart

Utopia krijgt doorstart

|
|

Laatste update:

Utopia is gered. Het realityprogramma van SBS maakt een doorstart op een nieuw stuk land!

Inzet

De wens van de Utopia-fans is in vervulling gegaan: de realityserie van SBS is op het nippertje gered van de ondergang. Utopia moest verdwijnen omdat het huurcontract van het terrein niet kan worden verlengd. “Dankzij de constructieve inzet van de gemeentes Hilversum, Gooise Meren en Laren komt er nu een nieuw stuk land beschikbaar", stelt SBS6 in het persbericht.

Hoge prijs

Dat is goed nieuws voor de 600.000 trouwe fans die dagelijks inschakelen, maar voor de doorstart moeten de Utopianen wel een hoge prijs betalen. Alle luxe die ze hebben vergaard, zullen ze moeten inleveren. In Utopia 2 moeten ze namelijk alles weer van de grond af aan opbouwen. “Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen. Het is een leeg en desolaat terrein.”

Oproep

Op Facebook verscheen vanmiddag een oproep voor nieuwe kandidaten voor Utopia 2! Ook de kandidatenpoel wordt namelijk flink opgeschud. SBS belooft dat de kijker "enkele" vertrouwde gezichten terug gaat zien. De huidige Utopianen, die nog tot de finale op vrijdag 1 juni in de loods wonen, kunnen zich opnieuw aanmelden voor deelname aan het programma.

Utopia 2 is vanaf 4 juni elke werkdag te zien bij SBS6!

Lees verder