Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland

Update: Chateau Meiland vriendin Caroline: ‘ik was geen slaaf’

|
|

Laatste update:

Update: Ook Caroline zelf is nu helemaal klaar met de geruchten en misverstanden over haar vertrek uit Chateau Meiland. In een Instagram-bericht legt ze het allemaal duidelijk uit en schrijft ze dat ze absoluut geen slaaf van de familie was en zich ook niet vergeten voelt:

“Ik wil nu eenmaal vanuit mijn hart met veel liefde zeggen dat dit allemaal fabeltjes zijn! Ik heb met heel veel plezier en liefde het afgelopen jaar meegebouwd aan Chateau Meiland, maar het werk was zwaar en ik miste mijn familie”

Het oorspronkelijke bericht volgt hieronder:

Chateau Meiland-sterk Martien Meiland is helemaal klaar met alle geruchten en roddels rondom zijn huisvriendin Caroline. De abrupt vertrokken Chateau Meiland-bewoonster heeft nog steeds niet verteld wat er werkelijk gebeurd is maar een burn-out heeft ze zeker niet. Zou er dan toch ruzie zijn geweest tussen Caroline en de kasteelheer? Martien Meiland wil er niks meer over horen!

Martien Meiland over de geruchten

Martien Meiland werd geïnterviewd op Qmusic omdat hij gisteravond voor het eerst presenteerde in Cash or Trash. Niet alle kijkers zijn daar nog van overtuigd, net als dat nog niet alle Meiland-fans overtuigd zijn dat Caroline zonder ruzie vertrokken is. Martien vindt het allemaal maar vervelend:

“Dat vind ik allemaal zo… Mensen schrijven allemaal zo veel dingen. Dan word ik ook weer gebeld door één of ander blad en dan vragen ze ook of onze Maxime aan het daten is met iemand enzo.”

‘Dat gaat niemand wat aan’

De Televizier-Ring winnaar vertelde eerder aan Privé dat hij geen contact meer heeft gehad met Caroline, voor haar eigen gezondheid. Toch vroegen ze bij Qmusic nog even door; wil hij echt niets vertellen over of er ruzie is geweest?

“Nee, weet je, dat is allemaal gedoe en dat gaat niemand wat aan.”

Maandag 28 oktober is de laatste aflevering van Chateau Meiland 20.30 uur te zien op SBS 6. Martien Meiland blijft nog wel op de buis op woensdagavond met Cash or Trash.

Lees verder