Universal maakt animatiefilm van All I Want For Christmas

Veronica Superguide logo
Universal maakt animatiefilm van All I Want For Christmas

Universal maakt animatiefilm van All I Want For Christmas

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

All I Want For Christmas Is…. een animatiefilm van Universal! De filmstudio gaat de kerstklassieker van Mariah Carey verfilmen.

Kerstfilm

Een liedje vertalen naar een film, dat klinkt abstract. Gelukkig hebben Carey en consorten al een goed beeld bij de animatiefilm, die gepland staat voor het einde van dit jaar en moet dé kerstfilm van 2017 worden. Aan het enthousiasme van Carey zal het in ieder geval niet liggen: “Ik vind het geweldig om het verhaal van dit nummer over te brengen bij nieuwe generaties.”

Cast

Carey is niet de enige die haar zoetgevooisde stemmetje zal lenen aan de film. Ook Branna Yde (School of Rock), Henri Winkler (Happy Days), Lacey Chabert (Mean Girls), Phil Morris (Seinfeld), Laya Hayes (Doc McStuffins) en Keiko Agena (Gilmore Girls) zullen te horen zijn.

All I Want For Christmas

All I Want For Christmas is een van de populairste kerstliedjes aller tijden en stamt uit 1994. Nog altijd wordt het nummer in de aanloop naar de feestdagen volop gestreamd en gedownload. Eerder bracht Carey ook al een prentenboek uit, geïnspireerd op haar kersthit. 

Lees verder