Universal komt met Jurassic World-live event

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Universal komt met Jurassic World-live event

Universal komt met Jurassic World-live event

|
|

Laatste update:

Altijd al als kip zonder kop willen rondrennen tussen de prehistorische reptielen? Binnenkort kan het. Universal komt namelijk met Jurassic World Live.

Jurassic World Live

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een gigantische liveshow waar het publiek doormiddel van de nieuwste technologieën 'getransporteerd' wordt naar Dino-eiland Isla Nublar. Feld Entertainment, het bedrijf dat de show verzorgt, belooft een stuntshow gecombineerd met een ‘waanzinnige’ 3D-ervaring.

In eerste instantie is de show alleen te zien in de Verenigde Staten. Is dit een succes, dan breidt het zich uit naar de internationale markt. 

Larger than life

“Fans van over de hele wereld willen Jurassic World zelf meemaken. De waanzinnig actie en larger than life-beleving biedt ze nu die mogelijheid”, aldus Vince Klaseus, directeur van Universal Brand Development. Het spektakel lanceert in de herfst van 2019.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Vanaf 7 juni draait het nieuwe deel in de Jurassic Park-franchise, Jurassic World: Fallen Kingdom, in de bioscoop. Na het Jurassic World-fiasco hebben Owen en Claire elkaar uit het oog verloren. De twee worden herenigd wanneer laatstgenoemde Owen vraagt mee te doen aan een reddingsoperatie. De vulkaan rondom het verlaten resort uit deel 1 staat namelijk op knappen. 

Dino-voer

Claire, met al haar goede bedoelingen, laat logica (weer) links liggen en besluit de vleesetende reptielen van het eiland af te halen. Owen stemt in, want wat blijkt: zijn favoriete vleesetende huisdier Blue is springlevend. De avonturier trek zijn blauwe shirt aan en voordat er een dino 'rawr' kan zeggen staan Owen en Claire alweer met knikkende knieën op het eiland. 

Lees verder