UNIEK! Gordon wil niet op tv!

Door Redactie
UNIEK! Gordon wil niet op tv!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Gordon zou vandaag bij DWDD aan tafel mogen om te moddersmijten met AD-recensent Angela de Jong. Maar een half uur voor uitzending bedankte hij toch voor de eer. Geen Gordon op tv? Maar.... waar moeten we nu naar kijken?

Go-go-Gordon

Het was weer raak in azijnpis-land van Neerlands Hoop op televisie-gebied. Angela de Jong, televisierecensent, had Wendy van Dijk en Gordon uitgerangeerde belegen BN'ers had genoemd. Dat zit zo: John de Mol had de twee aangekocht voor SBS en De Jong vond dat, tsja, opmerkelijk. Hoezo? Waarom? Geen idee! Gordon, de kwieke jongeman die toch op het punt van doorbreken staat en in de lente van zijn leven is was -terecht- meteen weer op zijn pik getrapt. En wat doe je dan? Dan ga je los op Facebook (want dat is de plek daarvoor). Kijk, zo zag dat er uit. 

Nee, toch maar niet

En nu zouden Gordon en De Jong dus samen aan tafel gaan bij Matthijs. De DWDD-redactie zal er blij mee zijn: vlak van tevoren zegde de beste vent af. Hij uit zijn emoties toch liever op social media, blijkbaar. We zijn benieuwd wanneer deze serieuze, wereldschokkende hetze voorbij is. En we weer door kunnen met ons leven. Want de tijd staat toch altijd een beetje stil als Gordon weer ergens boos over is.