TVOH, Channah

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
TVOH, Channah

Uitslag TVOH zorgt opnieuw voor enorme verbazing

|
|

Laatste update:

Na de onverwachte exits van Alyssa en Dim heeft de uitslag van The Voice of Holland vanavond opnieuw voor gefronste wenkbrauwen gezorgd. Dit keer waren Channah (uit Team Waylon) en Lucas (uit Team Anouk) de dupe.

Het was erop of eronder voor Nienke, Lucas, Dani, Jasper, Sem en Channah, maar uiteindelijk trok die laatste in de eerste afvalronde al aan het kortste eind.

Complimenten vlogen om de oren

En dat terwijl ze vooral lof kreeg na haar swingende performance. "Ik ben supertrots", zei haar coach Waylon. "Als je dit kan, op deze manier, dan ben je echt gek als je het niet doet. Iedereen mag vinden van je stem wat ze willen, maar jij durft dit toch gewoon even neer te zetten en ik vind het echt te gek. In mijn tijd bij The Voice heb ik dit nog niet zo meegemaakt en de mensen achter de schermen ook niet. Dat maakt het zoveel rijker om naar te kijken." 

'Te goed'

Ze had nog een 'warm' optreden te gaan, maar helaas kwam ze daar niet meer aan toe. Channah kreeg namelijk in de eerste afvalronde de minste stemmen. En dat liet haar coach met open mond achter. "Je hoorde ook dat ze stilviel toen ze je naam noemde. Soms ben je te goed en dat is wat het is", aldus zijn coach die zijn pupil nog maar een knuffel gaf. 

Ook het publiek kan niet geloven dat Channah het moest afleggen tegen de nog altijd zenuwachtige Jasper.

En verbazing 2.0

Maar eenmaal die verbazing naast ons neergelegd, was het al tijd voor de volgende! Nadat de vijf overgebleven deelnemers nog eenmaal van zich hadden laten horen, viel er opnieuw een beslissing... en die was fataal voor Lucas. De voormalig The Voice Kids-winnaar zag zijn plek in de grote finale aan zijn neus voorbijgaan. De coaches vonden er maar het zijne van. "Ik wil even duidelijk maken dat dit anders was als de keuze aan ons was", liet Ali nog aan de pupil van Anouk weten. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws

Lees verder