Uitreiking Emmy Awards live bij FOX

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Uitreiking Emmy Awards live bij FOX

Uitreiking Emmy Awards live bij FOX

|
|

Laatste update:

The Walking Dead, American Horror Story, Empire, Vikings en The Simpsons maken kans op een prestigieuze prijs tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Emmy Awards. Op zondag 18 september kun je de uitreiking rechtstreeks volgen op FOX!

Emmy Awards 2016

Met een rechtstreekse uitzending vanuit Amerika is de uitreiking van de Emmy’s in de nacht van zondag 18 september op FOX te volgen. Om 00.50 uur is een rechtstreeks verslag van de sterren die de rode loper betreden en van 2.00 uur tot 4.00 uur is de uitreiking van de Emmy Awards te zien. De ceremonie wordt aangevuld met Nederlands commentaar van FOX-presentatoren Noah Zeeuw en Sverre Denis en van gasten uit de showbizz. De award show wordt gepresenteerd door Jimmy Kimmel.

Nieuwe seizoenen

Alleen de allerbeste tv-series maken kans op een goudenbeeldje. Van de genomineerden series gaan binnenkort weer nieuwe seizoenen beginnen op FOX. 

American Horror Story: seizoen 6

Vanaf maandag 19 september

Bedenkers Ryan Murphy en Brad Falchuk blijven nog heel mysterieus over het thema, maar zoals de liefhebbers van de bekroonde serie gewend zijn voorspellen de eerste teasers een duister verhaal met lugubere wezens.

Wel al bevestigd is dat Lady Gaga, Angela Bassett, Kathy Bates en Sarah Paulson terugkeren.Lady Gaga maakte in seizoen 5 ‘Hotel’ haar debuut in de serie, en won een Golden Globe voor haar rol. Dit jaar maakt American Horror Story maar liefst zeven keer kans om een nominatie te verzilveren.

Empire: seizoen 3

Vanaf dinsdag 27 september

Het hoofd van een hiphop- en R&B-muziekimperium (gespeeld door Terence Howard), moet kiezen tussen zijn drie zonen die alle drie strijden om de macht over het miljardenbedrijf, terwijl zijn ex-vrouw Cookie haar deel komt opeisen.

Taraji P. Henson speelt de sterren van de hemelals zijn wraaklustige ex Cookie. Voor haar rol sleepte zij al een Golden Globein de wacht en dit jaar weer een Emmy Award-nominatie. De serie is ook in derace voor een Emmy Award voor ‘Oustanding Costumes’ en ‘Original Music andLyrics’.

The Walking Dead: seizoen 7

Vanaf maandag 24 oktober

Na de zenuwslopende cliffhanger van de laatsteaflevering van seizoen 6 is op dit moment de grote vraag: wie van Rick’s groepis doodgeslagen door de prikkeldraadknuppel van schurk Negan? De groep zit ineen uitzichtloze situatie, maar er komt hulp uit onverwachte hoek.

Ook duiken er nieuwe gezichten op, zoals het populaire personage uit de comics: Ezekiel (Khary Payton) met zijn 'huisdier' tijger Shiva. The Walking Dead is de grootste succes-serie van het moment en maakt dit jaar kans op twee Emmy Awards.

Lees verder