The Current War Trailer

Veronica Superguide logo
The Current War Trailer

Tweede Trailer voor The Current War belicht strijd tussen uitvinders Edison en Tesla

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wij hadden ons tijdens die saaie natuurkundelessen op school nooit kunnen voorstellen dat ze over dit veel te moeilijke beta-vak ooit nog eens een boeiende film zouden maken. Toch lijkt dit nu het geval te zijn. De nieuwe trailer voor The Current War belooft namelijk een dubbele biopic over Thomas Edison en Nikolai Tesla, twee van de beroemdste natuurkundige uitvinders ooit. En die worden gespeeld door Benedict Cumberbatch en Nicholas Hoult. Daarnaast zijn er ook nog grote rollen voor Michael Shannon en Tom Holland.

Edison vs Tesla: Current War

The Current War vertelt over de felle strijd tussen Edison (Cumberbatch) en zakenman George Westinghouse (Shannon). De wetenschapper heeft zijn eigen elektriciteitssysteem ontwikkeld, maar de ondernemer ziet meer in een wisselstroomnetwerk, wat hij ontwikkelt met de hulp van Edisons ex-werknemer Nikolai Tesla (Hoult). Tom Holland speelt zakenman Samuel Insull die juist samenwerkte met Edison. Een eerste trailer verscheen al in september 2017, maar daarna werd het stil rond deze film.

Doctor Strange, Spider-Man en Beast

De nieuwe trailer voor deze film met hoofdrollen voor Doctor Strange, Spider-Man en Beast ziet er goed uit, maar we moeten toch nog niet al te enthousiast worden; The Current War werd dus al in 2017 opgenomen en komt eind dit jaar pas uit; het is doorgaans geen goed teken als een film zo lang op de plank ligt. Ook is de film al wel op festivals vertoond waar die lauwtjes ontvangen werd. Op dit moment is er nog geen nieuwe Nederlandse releasedatum voor The Current War, terwijl het eerst de bedoeling was dat die op 15 februari 2018 al zo uitkomen!

Lees verder