Tweede trailer én releasedatum voor The Innocents

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tweede trailer én releasedatum voor The Innocents

Tweede trailer én releasedatum voor The Innocents

|
|

Laatste update:

Al sinds februari zitten fans van het Young Adult-genre vol ongeduld te wachten op de releasedatum van de nieuwste Netflix-serie The Innocents. De streamingdienst beschreef de serie immers zelf reeds als een mix van Twilight, Riverdale, 13 reasons why, the OA en the 100; dat zijn nogal een paar titels bij elkaar! En de eerste trailer maakte ook al zo nieuwsgierig. Maar nu is er eindelijk het verlossende antwoord: al vanaf 24 augustus kun je de serie zien. En om je nog ongeduldiger te maken is hier ook vast een tweede trailer.

Van een knappe tiener naar een ouwe kerel

The Innocents draait om de verliefde tieners June en Harry die op de vlucht zijn. June is namelijk een shapeshifter, en daarom zitten er allerlei duistere instanties en foute wetenschappers achter haar aan. Voor hun relatie is het ook niet altijd even makkelijk dat June steeds van gedaante verandert, want voor Harry is het wel even schrikken als zijn knappe vriendinnetje ineens in een bebaarde ouwe kerel verandert?!

Grote naam

June en Harry worden gespeeld door Sorcha Groundsell en Percelle Ascott, maar de serie heeft ook een grote naam te pakken met Guy Pearce als de schurkachtige Halvorson die achter hun aan zit. Dat wordt bingen geblazen dus!

Lees verder