bad boys for life will smith martin lawrence

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
bad boys for life will smith martin lawrence

Will Smith en Martin Lawrence zijn een dagje ouder in Bad Boys For Life trailer

|
|

Laatste update:

De Bad Boys komen in het langverwachte derde deel in de Bad Boys-reeks na 17 jaar weer samen om een laatste klus te klaren. De tweede trailer voor Bad Boys for Life onthult meer over deze slotzaak. Het wordt meteen duidelijk dat Mike (Will Smith) en Marcus (Martin Lawrence) weliswaar een dagje ouder zijn geworden, maar toch nog enorm van explosies en snelle auto’s houden!

Bad Boys For Life.. of tot aan hun pensioen

De eerste trailer voor Bad Boys for Life verscheen in september op YouTube. Deze nieuwe trailer gaat een beetje dieper in op het verhaal van Bad Boys 3. Zo wordt duidelijk dat Marcus zijn pensioen tijdelijk moet opschorten wanneer Mike wordt bedreigd door een wraakzuchtige maffiabaas...

17 jaar later voor Bad Boys For Life

De Bad Boys for Life-films staan natuurlijk bekend om de aanstekelijke chemie tussen Will Smith en Martin Lawrence, én de compleet over the top, supersnelle actie van Michael Bay. De eerste twee Bad Boys-films brachten samen meer dan 400 miljoen dollar op. Daarbij moet echter wel gezegd worden dat Bad Boys II slechts een matig financieel succes was vanwege de hoge productiekosten. Zodoende duurde het bijna zeventien (!)  jaar voordat een derde deel van de grond kwam. Op het eerste gezicht lijkt Bad Boys For Life gelukkig enorm veel op zijn voorgangers! Dat is echter niet altijd een garantie voor succes… Kijk maar naar Terminator: Dark Fate.

Bad Boys For Life draait vanaf 23 januari in de bioscoop.

Lees verder