Tweede seizoen van The Missing op 12 oktober van start bij de BBC

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tweede seizoen van The Missing op 12 oktober van start bij de BBC

Tweede seizoen van The Missing op 12 oktober van start bij de BBC

|
|

Laatste update:

Een nieuw seizoen, een nieuwe zaak. Op 12 oktober gaat de tweede reeks van The Missing van start op de BBC. De trailer belooft alvast veel goeds.

Julien Baptiste

De zaak die centraal staat in seizoen 2 draait niet om het Britse jochie Oliver dat vermist raakt in Frankrijk. Ditmaal gaat het om een zaak die al twaalf jaar loopt en die rechercheur Julien Baptiste maar niet los kan laten. Het gaat om Alice Webster, een jonge Britse vrouw die in 2003 vermist raakte en die geheimzinnig genoeg in 2014 weer opdook in haar woonplaats. Wat is er gebeurd in al die jaren?

Andere kant van de medaille

”Het is de andere kant van de medaille ten opzichte van het eerste seizoen”, vertellen de schrijvers van de serie Harry en Jack Williams over het verhaal. ”Een ontdekkingsreis van verlies, vrijheid en hoe het verleden het heden op duizenden manieren die we niet begrijpen, kan vormen”, aldus de heren. 

Geweldig en groots

Tchéky Karyo, die de rol van Julien Baptiste speelt, is de enige acteur die terugkeert in het tweede seizoen. De rest van de cast is spiksplinternieuw. ”Geweldig getalenteerd”, zo noemen de schrijvers de nieuwe acteurs en actrices. Dat seizoen 2 van The Missing ook nog eens ”grootser en nog ambitieuzer” genoemd wordt, is voor ons reden te meer om te gaan kijken. Je ziet de serie op 12 oktober om 21.00 bij de BBC.

Lees verder