Tweede seizoen 'onwaarschijnlijk' voor The Get Down

Veronica Superguide logo
Tweede seizoen 'onwaarschijnlijk' voor The Get Down

Tweede seizoen 'onwaarschijnlijk' voor The Get Down

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na slechts één seizoen is het eind al in zicht voor The Get Down. Regisseur Baz Luhrmann heeft te weinig tijd voor de swingende serie.

Facebook

Luhrmann plaatste woensdag een bericht op Facebook waarin hij de trouwe fans van The Get Down toespreekt. Hierin vertelt hij dat hij zich door hen geraakt voelt en hun passie voor een tweede seizoen. Hij hen wil uitleggen dat het zeer onwaarschijnlijk is dat dat er gaat komen. 

Films

"Toen Sony en Netflix mij vroegen The Get Down te realiseren, heb ik mijn filmregieprojecten twee jaar uitgesteld", verklaart Luhrmann zich nader. "We hebben over heel veel mogelijkheden voor de toekomst nagedacht, maar de simpele waarheid is: ik maak films. En het ding met films is dat als je ze regisseert, je niets anders in je leven kunt hebben."

The Get Down

The Get Down staat sinds vorige zomer op Netflix. De serie speelt zich af  het New York van de jaren '70, waar enkele tieners samenkomen om hun dromen na te jagen. Ze hebben niks behalve hun creatieve talent en proberen daarmee de wereld te veranderen. The Get Down is een van de duurste projecten van Netflix ooit. 

Lees verder