‘Tweede seizoen Marvel-serie The Defenders onwaarschijnlijk’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Tweede seizoen Marvel-serie The Defenders onwaarschijnlijk’

‘Tweede seizoen Marvel-serie The Defenders onwaarschijnlijk’

|
|

Laatste update:

In de Netflix-serie The Defenders sloegen vier Marvel-helden de handen ineen. Maar volgens Krysten ‘Jessica Jones’ Ritter zit een vervolg er niet in.

Mysterieus

Vorig jaar verscheen op Netflix de Marvel-serie The Defenders. Hierin vormden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist tegen wil en dank een superheldenteam wanneer New York wordt bedreigd door een mysterieuze misdaadorganisatie. Volgens Krysten Ritter, die Jessica Jones speelt in The Defenders en de gelijknamige serie, is het niet waarschijnlijk dat The Defenders binnenkort opnieuw in actie komen. Dat onthulde de actrice in een interview met Vulture.

Uitstapje

“Ik heb het enorm naar mijn zin gehad tijdens de opnames van The Defenders”, aldus Ritter. “Het was zo’n leuke ervaring, dat ik het zo weer zou doen. Maar ik denk niet dat dat gaat gebeuren. De serie was bedoeld als een eenmalig uitstapje.” De actrice is momenteel te zien in het langverwachte tweede seizoen van de Netflix-reeks Jessica Jones. Daarover zegt ze: “Mijn hart ligt bij Jessica Jones vanwege het drama en de persoonlijke kwesties die we aansnijden. Dat vind ik niet alleen het interessantst als actrice, maar ook als kijker.”

Het tweede seizoen van Jessica Jones is nu te zien op Netflix!

Lees verder