Tweede seizoen Cobra Kai nu al zeker

Veronica Superguide logo
Tweede seizoen Cobra Kai nu al zeker

Tweede seizoen Cobra Kai nu al zeker

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook al is Cobra Kai pas een week geleden in première gegaan op YouTube Red, toch is het nu al zeker dat er een tweede seizoen van de serie komt.

Planken doorslaand succes

Dit vervolg op de populaire Karate Kid-films uit de jaren tachtig is bijzonder goed ontvangen door critici, en ook de fans smullen ervan; de eerste aflevering is binnen een week al 18 miljoen keer bekeken. Op recensies-database Rotten Tomatoes heeft Cobra Kai de vrijwel nooit behaalde score van 100 procent positieve reviews. In de Imdb top 250 van beste tv-series ooit volgens gebruikers staat Cobra Kai nu zelfs al op een 27e plek, boven gerenommeerde series als Westworld, Stranger Things, Narcos en Peaky Blinders.

In Cobra Kai komen Daniel (Ralph Macchio) en zijn aartsrivaal Johnny (William Zabka) opnieuw tegenover elkaar te staan. Daniel is inmiddels allang geen Karate Kid meer, maar is nu meer een Karate Family Man. Zoals zo vaak gebeurt bij patserige bullenbakken is er van Johnny weinig terecht gekomen. Wanneer hij besluit de Cobra Kai Dojo te heropenen krijgt hij het opnieuw met Daniel-San aan de stok.

Lees verder