bios doden groningen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
bios doden groningen

Twee doden gevonden in bioscoop Groningen

|
|

Laatste update:

In een Pathé bioscoop aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen zijn zaterdagochtend twee overleden personen gevonden. De politie is een onderzoek gestart. Er wordt uitgegaan van een misdrijf. 

Veel onduidelijk

Er is nog niet veel bekend over hoe en wat. Zo is het niet duidelijk of de personen de vorige dag al dood waren en toen niet zijn gezien. Pathé zegt niets over in hoeverre het mogelijk is dat dit onopgemerkt is gebleven. Ook zie je misschien twee lichamen in een bioscoopzaal voor je, maar over de plek waar de doden zijn gevonden is ook niets bekend gemaakt. Omdat de parkeergarage was afgezet werd gespeculeerd dat dat de vindplaats was, maar de politie heeft dat inmiddels via Twitter ontkent. 

Gesloten

Zaterdagochtend werden de lichamen ontdekt. De politie werd erbij gehaald en de straat en parkeergarage zijn direct afgezet. Bezoekers en gebruikers van de parkeergarage konden rond 13:00 uur hun auto weer ophalen, want ook die was verboden terrein in verband met het onderzoek. Meerdere eenheden zijn ter plaatse. De bioscoop is uiteraard tijdelijk gesloten. Bezoekers kunnen hun geld terugkrijgen. 

Voor Groningers: Een deel van het Gedempte Zuiderdiep is afgezet en de Ruiterstaat is niet bereikbaar. Voor meer info kun je kijken op bijvoorbeeld Dagblad van het Noorden

Lees verder