Anouk en Ali B in The Voice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk en Ali B in The Voice

TVOH-rel: Anouk neemt afstand van Ali B

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

The Voice of Holland-coach Anouk besloot afgelopen weekend dat ze per direct stopt met het programma. Ze noemt het "een corrupte bende" en wil niet werken op een plek waar zoveel vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik plaatsvond. Ook gisteren zorgde Anouk voor een veelzeggende actie en die heeft alles te maken met haar ex-bestie Ali B,

Op de Insta-wall van Anouk stonden al vrij weinig foto's dus die ene met Ali B viel extra op. Zeker nu: Ali heeft een tweede aangifte aan zijn broek hangen en schijnt volop voor te komen in de nu al beruchte Voice-aflevering van BOOS. Ook kapt RTL voorlopig met de samenwerking. Nou, Anouk neemt nu écht afstand van 'm, kunnen we toch wel stellen: ze verwijderde de foto met Ali van haar Insta.

Zo zag Anouks Insta eruit voor de Ali-exit. Bron: @lifeofyvonne op Instagram:

TVOH-rel: Anouk neemt afstand van Ali B

Anouk neemt afstand van Ali

Dit is anno 2022 - en dat is natuurlijk al jaren zo - een duidelijk signaal dat je je niet met iemand wil associëren. Afgelopen vrijdag, toen de Voice-beerput nog niet was geopend, zaten Ali en Anouk nog te kibbelen over de nieuwe block-knop in The Voice of Holland. De coaches konden het enorm goed met elkaar vinden en ontwikkelden in de loop der jaren een vriendschappelijke band, mogen we wel zeggen. 

Cover voor Ali

Onderstaand filmpje is ook kenmerkend voor de band die Ali en Anouk hadden. Aan het begin van de coronacrisis nam ze nog een cover van een liedje van de rapper op toen ze in quarantaine zat Marokko. Hij schoot haar toen op afstand te hulp met het regelen van allerlei zaken. "Ik ben gewoon weer aan het janken, ik zweer het. Super grappig en super mooi gedaan... Love you", reageerde Ali daar toen op.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder