‘The Voice of Holland-regisseur neemt aantijgingen totaal niet serieus’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘The Voice of Holland-regisseur neemt aantijgingen totaal niet serieus’

‘The Voice of Holland-regisseur neemt aantijgingen totaal niet serieus’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Veronica Superguide-columnist Rob Goossens noemt het interview dat de The Voice of Holland-regisseur gaf “een zwak verhaal”: “Weer een vermeende dader die de aantijgingen totaal niet serieus neemt.

TVOH-regisseur geeft interview

Vanmiddag vertelden we al over het interview met de regisseur van The Voice of Holland. Hij wordt net als een aantal van zijn collega’s beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag en machtsmisbruik. Er ligt een aangifte tegen hem. De regisseur erkent dat hij vrouwen bijvoorbeeld complimenteerde met hun uiterlijk en knuffelde, maar volgens hem werd dat allemaal vanuit “een goed hart” gedaan.

Rob Goossens bij RTL Boulevard

RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland vraagt Veronica Superguide-columnist Rob Goossens hoe hij het interview gelezen heeft. Rob: “Toch als weer als een vermeende dader die de aantijgingen totaal niet serieus neemt. Hij zegt: ‘Het was een andere tijd en toen vonden we dat nog allemaal normaal.’ En dat kan wel zo zijn, maar hij is er ook door een redacteur op aangesproken. (…) Dan zou je natuurlijk ook gewoon naar kandidaten toe kunnen gaan met de vraag: hoe ervaren jullie dit? Dan had ie misschien tien jaar geleden al geweten dat dit toch niet zo op prijs gesteld werd.

'Heel zwak verhaal'

Ik vind het een heel zwak verhaal en ik vraag me af of ie er wel zo goed aan heeft gedaan om dit interview te geven”, vervolgt Rob. Hij vertelt dat de The Voice of Holland-regisseur vandaag niet bereikbaar was voor commentaar. Zodoende moet Rob gissen naar de reden van het interview: “Het is een kat in het nauw. Hij heeft gedacht dat hij zijn zaak hiermee goed zou doen, maar ik denk dat het tegenovergestelde waar is."

Ben je de draad een beetje kwijt door alle onthullingen? Bekijk hier al onze artikelen over The Voice of Holland.

RTL Boulevard zie je elke dag rond 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder