De acteurs van de familie Miller poseren voor de filmposter van We're the Millers

Veronica Superguide logo
De acteurs van de familie Miller poseren voor de filmposter van We're the Millers

Dit mag je in april niet missen op tv!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Plant jezelf lekker voor de buis, ga onderuitgezakt op de bank liggen en zorg dat je een zak chips binnen handbereik hebt. April belooft een goede tv-maand te worden, dus hebben wij de beste tips voor jou op een rijtje gezet. Het enige wat jij hoeft te doen is de juiste knopjes op je afstandsbediening in te drukken!

2 april

The Help – 20.30 op SBS9

In deze tragikomische verfilming van Kathryn Stocketts roman volg je het verhaal van de net afgestudeerde Skeeter. Nadat de zwarte dienstmeid en nanny van haar ouders vertrekken, besluit ze een boek te schrijven over deze ondergewaardeerde hulpen in de huishouding. 

4 april

We're the Millers - 20.30 uur op Net5

Je ziet ze weer overal op de weg: brave gezinnen in grote campers op weg naar hun vakantiebestemming. De familie Miller is echter geen gezin en zeker niet braaf! Dit zooitje wil op een riskante manier drugs uit Mexico importeren, en dat gaat natuurlijk niet zonder de nodige problemen. Een grappige film waar je niet al te veel bij na hoeft te denken. 

6 april 

De Gordon tegen Dino show - 20.25 uur op SBS6

In deze show, de concurrent van Alles Mag Op Vrijdag, neemt Jandino Asporaat de rol van teamcaptain op zich, terwijl Jan Versteegh presenteert. Luchtig en relaxt entertainment op je zaterdagavond. 

9 april

Ewout & ... - 20.30 uur op RTL 5

Ewout vertrekt wekelijks naar bijzondere plekken om de lokale problemen met eigen ogen te zien. In Las Vegas ontdekt hij waarom daklozen onder de grond leven, en vraagt hij zich in een ander deel van de VS af waarom er zoveel jongeren massaal van het padje af zijn. 

10 april

Hotter than my daughter - 20.30 uur op RTL 5

Als je zin hebt om schaamteloos onderuitgezakt op de bank te genieten van hersenloze tv dan is dit programma perfect. Kijk je ogen uit bij de ordinaire kledingkeuzes die gemaakt worden en de transformatie die achteraf volgt. Daarnaast is het met Patty aan het stuur nooit saai, kijken dus! 

11 april

Baywatch - 20.30 uur op Net5

Met onder anderen Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario en Priyanka Chopra is er geen tekort aan knappe supersterren die rennen langs de kustlijn. Gecombineerd met humor is dit een heerlijk recept voor een relaxt avondje bankhangen. 

12 april 

The Voice Kids - 20.30 uur op RTL 4

Na 5 weken van audities is het weer tijd voor de battles. De jonge sterretjes doen er alles aan om de sing-off te bereiken: de laatste horde voor de allesbeslissende finale. 

Lees verder