1000-lb sisters

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
1000-lb sisters

Tv-tip: 1000-lb Sisters op TLC

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond om 21:30 uur start het nieuwe TLC-programma 1000-lb Sisters. De zussen Amy en Tammy gaan de strijd aan tegen de kilo’s. De twee kampen niet zomaar met een klein beetje overgewicht, ze wegen maar liefst 450 kilo en hebben allebei morbide obesitas. Het wordt een zware klus.

Het roer moet om

Amy en Tammy verdienen de kost met hun YouTube-kanaal waar ze grappige video’s plaatsen over hun zware leven. Maar hun leven kan zo niet doorgaan. Amy wil graag een kind met haar vriend Michael, wat nu fysiek niet mogelijk is. De zussen zullen een operatie moeten ondergaan om hun levens te redden. Maar hoe kom je bij het ziekenhuis als je niet in de autostoel past?

Het botert niet 

Voordat ze geopereerd kunnen worden moeten ze eerst afvallen. Tammy heeft geen vriend of kinderwens en de motivatie lijkt bij haar dan ook ver te zoeken. Haar eetpatroon is er zó ingesleten waardoor verandering moeizaam gaat. Amy heeft geen zin meer in een blok aan het been en wil dat Tammy ergens anders gaat wonen. Gelukkig kunnen de twee nog wel samen door één deur... euh... kunnen ze nog wel enigszins met elkaar overweg.

1000-lb Sisters is elke donderdag om 21:30 uur te zien op TLC.

Lees verder