Tv-spot John Wick 2 persifleert Fifty Shades Darker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tv-spot John Wick 2 persifleert Fifty Shades Darker

Tv-spot John Wick 2 persifleert Fifty Shades Darker

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Super Bowl-spot voor actieknaller John Wick: Chapter 2 met o.a. Keanu Reeves stak even mooi de draak met de nieuwe Fifty Shades-film.

Super Bowl Sunday

John Wick: Chapter 2 en Fifty Shades Darker gaan tegelijk in première. Dat zorgt voor de nodige concurrentie, en een mooie aanleiding voor Lionsgate Movies om een tikje uit te delen op Super Bowl Sunday. In de tv-spot die werd uitgezonden voor de grootste american-footballwedstrijd van het jaar, wordt de nieuwe John Wick gepresenteerd als verleidelijk alternatief voor een bioscoopuitje in het weekend voor Valentijnsdag. Het resultaat speel je hierboven af!

John Wick: Chapter 2

In deel 1 zagen we al hoe John Wick (Keanu Reeves), een onnavolgbare huurmoordenaar voor de Russische maffia, tot een terugkeer uit zijn pensioen werd gedwongen door gangsters die hem alles afnamen wat hem lief was. Ook in het tweede hoofdstuk zit een rustige oude dag er nog niet in, en moet hij naar Rome afreizen om aan een bloedeed te voldoen en een oude collega te helpen.

Naast Keanu Reeves kun je ook uitkijken naar de bekende gezichten van Laurence Fishburne, Ian McShane, Ruby Rose, Bridget Moynahan, Peter Stormare en John Leguizamo. John Wick: Chapter 2 draait vanaf 9 februari in de bioscoop. Hieronder als toetje ook nog de officiële tv-spot, zonder plaagstootjes.

Lees verder