Tv-serie in de maak over moorden op 2Pac en Notorious B.I.G.

Veronica Superguide logo
Tv-serie in de maak over moorden op 2Pac en Notorious B.I.G.

Tv-serie in de maak over moorden op 2Pac en Notorious B.I.G.

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

True crime-series zijn dankzij Making a Murderer en The People vs. O.J. Simpson populairder dan ooit. De dramaserie Unsolved bijt zich vast in de onopgeloste moorden op de iconische rappers 2Pac en Notorious B.I.G.

Corrrupte agenten

Twintig jaar na de schokkende moorden op de rivaliserende rappers Notorious B.I.G. en Tupac Shakur is er nog niemand veroordeeld voor de misdaden. Aan potentiële verdachten was er echter nooit een gebrek: van bendeleden en platenbazen tot corrupte politieagenten. Genoeg intriges voor een spannende serie dus!

Zie ook:

Daarom maakt tv-zender USA Network een pilot gebaseerd op het boek 'Murder Rap: The Untold Story of Biggie Smalls & Tupac Shakur Murder Investigations' van Ken Kading. Hij deed als rechercheur onderzoek naar de moorden en is ook als adviseur betrokken bij de pilot.

Voor Unsolved zijn een paar flinke namen aangetrokken. Zo is het scenario geschreven door Kyle Long, een van de schrijvers van Suits. Anthony Hemingway, de regisseur van American Crime Story: The People v. O.J. Simpson, gaat de pilot regisseren. Unsolved is niet te verwarren met LAbyrinth. Hierin zal Johnny Depp een rechercheur spelen die de moorden op 2Pac en Biggie onderzoekt.

Lees verder