Tussenstand verkiezing Televizier-Ring bekend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tussenstand verkiezing Televizier-Ring bekend

Tussenstand verkiezing Televizier-Ring bekend

|
|

Laatste update:

Chantal blijft slapen, Penoza en Dance Dance Dance behoren op dit moment tot de tien programma's die volgende maand de meeste kans maken op een Gouden Televizier-Ring.

Overige kanshebbers

De andere televisieprogramma's die meedingen naar de tv-prijs zijn Beste zangers (AVROTROS), Expeditie Robinson (RTL5), Floortje naar het einde van de wereld, Geer & Goor zoeken een hobby, Heel Holland bakt, Moordvrouw en Over mijn lijk. De top 10 van grootste kanshebbers werd woensdag bekendgemaakt in RTL Boulevard.

Tussenstand

"Het is weer een heel spannende verkiezing," zegt Jeroen de Goeij, adjunct-hoofdredacteur van Televizier, die de Gouden Televizier-Ring Verkiezing organiseert. "De top 10 wisselt elke dag, fans stemmen massaal op hun favoriete programma. Deze tussenstand is dan ook niets meer dan een momentopname, maar wel een heel belangrijke.”

Uitreiking

Maandag 26 september maakt Televizier per categorie drie genomineerden bekend. De publieksprijzen worden uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op donderdag 13 oktober in de HMH in Amsterdam. AVROTROS zendt dit gala live uit op NPO 1. Vorig jaar ging de publieksprijs voor het beste televisieprogramma van het jaar naar SynDROOM van presentator Johnny de Mol.

Lees verder