Turtles krijgen make-over in teaser Rise of the TMNT

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Turtles krijgen make-over in teaser Rise of the TMNT

Turtles krijgen make-over in teaser Rise of the TMNT

|
|

Laatste update:

Binnenkort keren de Teenage Mutant Ninja Turtles terug op het televisiescherm. En om dat te vieren is het kwartet in een gloednieuw jasje gestoken!

Nieuwe draai

Na de zomer lanceert Nickelodeon een nieuwe serie rondom de Teenage Mutant Ninja Turtles. In Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles volgen we het viertal in het begin van hun superheldencarrière. Alle bekende personages uit de klassieke tekenfilmserie zijn weer aanwezig, maar voor de gelegenheid heeft het viertal wel een make-over ondergaan. In de teaser wordt dan ook een nieuwe draai gegeven aan de vertrouwde elementen uit de cartoonklassieker.

Worstelaar

Voor fans van het eerste uur zal het misschien even wennen zijn, maar Nickelodeon lijkt met de animatieserie vooral te mikken op een nieuwe generatie fans van de Turtles. Om de reeks een succes te maken, is een indrukwekkende cast aangetrokken. Onder anderen Omar Benson Miller (Ballers), Kat Graham (The Vampire Diaries) en worstelaar-acteur John Cena zullen te horen zijn in de reeks. In een Facebook-video wordt meer verteld over wat we kunnen verwachten van de tekenfilmserie.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles is vanaf september te zien op Nickelodeon!

Lees verder