Tupac leeft in de trailer van All Eyez on Me

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tupac leeft in de trailer van All Eyez on Me

Tupac leeft in de trailer van All Eyez on Me

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

All Eyez On Me vertelt het verhaal van de iconische rapper, poëet, acteur en revolutionair Tupac Shakur, die gedurende zijn carrière meer dan 80 miljoen albums verkocht, wat van hem één van de best verkopende muziekartiesten aller tijden maakte. Bekijk hierboven de nieuwe trailer!

Black Panther

Tupac werd geboren als zoon van Black Panther activisten, die streden tegen ongelijkheid. Diezelfde ongelijkheid vormde de basis voor zijn teksten en versterkte zijn stem, waarmee hij steeds meer mensen in vervoering bracht. 

Maar zijn bekendheid had ook een keerzijde. Zijn explosieve lyrics en zijn agressieve gangster rap maakten van hem een doelwit voor politie, bendes en de East Coast Rappers. Het werd een bloedvete die hij betaalde met zijn leven.

All Eyez on Me

In de biografische film All Eyez on Me, geregisseerd door Benny Boom, wordt de legendarische rapper gespeeld door Demetrius Shipp Jr. en zijn moeder door The Walking Dead-actrice Danai Gurira. Verder hebben onder anderen Kat Graham, Jamal Woolard, Lauren Cohan en Stefon Washington als Puff Daddy.

De film draait vanaf 15 juni in de bioscoop.

Lees verder