Trump niet te spreken over Saturday Night Live-persiflages

Veronica Superguide logo
Trump niet te spreken over Saturday Night Live-persiflages

Trump niet te spreken over Saturday Night Live-persiflages

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Donald Trump is niet bepaald blij met de manier waarop hij wordt neergezet in Saturday Night Live. Dat begrijpen we, maar gelukkig heeft Alec Baldwin de perfecte tegenreactie op de president in spe.

Niet grappig

"Ik heb Saturday Night Live teruggekeken. Het is een compleet eenzijdige, bevooroordeelde show. Helemaal niet grappig. Net zoveel tijd voor ons", gooide Trump zondagochtend op Twitter na de zoveelste persiflage gebaseerd op zijn persoon in Saturday Night Live de avond ervoor. 

Vechten voor vrijheid

Trump wordt in SNL geïmiteerd door acteur Alec Baldwin. De acteur en met hem vele andere twitteraars konden niet geloven dat Trump op de show moet reageren. "Weet je wat ik zou doen als ik president was? Ik zou me concentreren op het verbeteren van de levens van zoveel mogelijk Amerikanen. Op onze reputatie in het buitenland en vechten voor vrijheid in plaats van olie", aldus Baldwin op zijn beurt.

Grappen

Baldwin kreeg - naar verwachting - veel bijval van andere Amerikanen. Al voordat de verkiezingen überhaupt van start gingen, werden er in Amerikaanse talkshows veelvuldig grappen gemaakt over Trump. Nu we weten dat hij volgend jaar beëdigd wordt tot president, is dat nog niet minder geworden.

Lees verder