Trump geparodieerd in nieuw Comedy Central-programma The President Show

Veronica Superguide logo
Trump geparodieerd in nieuw Comedy Central-programma The President Show

Trump geparodieerd in nieuw Comedy Central-programma The President Show

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Donald Trump werd al menigmaal geparodieerd, maar Comedy Central maakt er nu een compleet programma om heen: The President Show.

Anthony Atamanuik

De man die in de huid van Trump kruipt is Anthony Atamanuik, een komiek met wie we in Nederland minder bekend zijn. Na het zien van zijn video op Twitter zijn we echter direct overtuigd. “Comedy Central heeft me op hun knieën gesmeekt. Ze maakten mijn broek los, gingen op hun knieën, het was walgelijk. En ik krijg geweldige kijkcijfers”, aldus Atamanuik alias Trump.

The President Show

The President Show is vanaf 27 april elke donderdag te zien na The Daily Show with Trevor Noah. In de Verenigde Staten tenminste, want tot nog toe weten we niet of het satirische programma de Nederlandse buis haalt. Naast optredens van Trump himself, zal ook vice-president Mike Pence regelmatig de show stelen. Hij wordt vertolkt door Peter Grosz.

Alec Baldwin

De Trump-imitator die bij ons het meest bekend is, is misschien toch wel Alec Baldwin, die afgelopen week aankondigde dat zijn personage ‘binnenkort met pensioen gaat’. Het zou goed kunnen dat Baldwin niet meer optreedt als Trump in het volgende seizoen van Saturday Night Live. De reden? De acteur denkt dat er de komende tijd voor de meeste mensen weinig te lachen valt als het op Trump aankomt. 

Lees verder