Trump-boek Fire and Fury wordt televisieserie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trump-boek Fire and Fury wordt televisieserie

Trump-boek Fire and Fury wordt televisieserie

|
|

Laatste update:

Half Amerika (en Nederland) kon er twee weken geleden z’n mond niet over houden: het spraakmakende boek Fire and Fury: Inside The Trump White House, dat in rap tempo uitgroeide tot bestseller. Inmiddels zijn de tv-rechten van het boek ook verkocht. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Spraakmakend

In Fire and Fury doet journalist en schrijver Michael Wolff (vrij letterlijk) een boekje open over de gang van zaken in Donald Trumps Witte Huis. En deze is alles behalve flatterend. Het boekwerk staat vol met bizarre verhalen, explosieve uitspraken en opmerkelijke gebeurtenissen.

Zo zou Trump enkel een gooi hebben gedaan naar het presidentschap als publiciteitsstunt. Ook zou de Amerikaanse president volgens Wolff wit zijn weggetrokken toen bleek dat-ie de verkiezingen van Clinton zou gaan winnen. 

#Sad

Trump zelf heeft geprobeerd het boek tegen te houden. Ook komt er vanuit verschillende kanten kritiek op het boek. Het zou volgens sommigen volstaan met dubieuze en misleidende verklaringen.

Serie

Dat neemt allemaal niet weg dat die tv-serie er echt gaat komen. Wolff is uitvoerend producent. Verdere details zijn nog niet bekend. Wij gaan alvast speculeren wie de Commander in Chief gaat spelen.

Lees verder