Nicolas Cage en truffelvarken in pig 2021

Veronica Superguide logo
Nicolas Cage en truffelvarken in pig 2021

Truffelvarken van Nicolas Cage wordt ontvoerd in trailer Pig

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Toen we vanmorgen ontwaakten, konden we ook niet vermoeden dat we het moesten hebben over het ontvoerde truffelvarken van Nicolas Cage. Hier gaan we dan…

Krulstaart

Het zal je maar gebeuren: je leeft een teruggetrokken bestaan in de bossen van Oregon. Je enige gezelschap is een truffelvarken. Deze zorgt niet alleen voor gezelschap in tijden van eenzaamheid, maar ook voor een solide inkomstenbron. Maar dan slaat het noodlot toe: je favoriete krulstaart wordt ontvoerd. Het overkomt Nicolas Cage (wie anders?) in de trailer van Pig!

Cultklassieker in wording

I’m looking for a truffle pig”, lispelt Nicolas Cage in de eerste beelden van Pig. De trailer belooft dan ook een kruising tussen Babe en Taken… Maar schijn bedriegt. De recensies voor Pig zijn verrassend positief, met name het ingetogen spel van Cage wordt enthousiast ontvangen. Volgens de critici is het zijn beste rol in jaren. Op het moment van schrijven scoort deze cultklassieker in wording zelfs 97% op Rotten Tomatoes.

Meme-status

Nicolas Cage heeft wel eens aangegeven dat hij baalt van zijn meme-status. En ondanks de wat misleidende trailer van Pig, lijkt de Oscar-winnaar goed op weg om weer serieus genomen te worden in Hollywood. Zo keert hij binnenkort mogelijk terug in het vervolg op Face/Off. In de tussentijd genieten we nog even van de 5 beste (en 3 slechtste) films van Nicolas Cage.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder