True Blood-acteur Alexander Skarsgård scoort rol in oorlogsfilm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
True Blood-acteur Alexander Skarsgård scoort rol in oorlogsfilm

True Blood-acteur Alexander Skarsgård scoort rol in oorlogsfilm

|
|

Laatste update:

De Amerikaanse acteur Nat Wolff en de Zweedse acteur Alexander Skarsgård zijn gecast voor de filmversie van de indrukwekkende oorlogsdocumentaire The Kill Team van Dan Krauss.

Krauss regisseert de verfilming van zijn eigendocumentaire uit 2013. Dit meldt Deadline.

Gruwelijke oorlogsmisdaden

The Kill Team gaat over de moorden op Afghaanse burgers door Amerikaanse troepen in 2010 en het lot van de 21-jarige Amerikaanse militair Adam Winfield die de gruwelijke oorlogsmisdaden die zijn peloton pleegde aan het licht probeerde te brengen. Ze werden ook wel het peloton uit de hel genoemd. 

Windfields aantijgingen werden echter in de wind geslagen. Alleen gelaten en bedreigd met de dood wordt Winfield meegetrokken in een morele afgrond en gedwongen om snel een beslissing te nemen die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Natt Wolff (21) is gecast voor derol van Adam Winfield. Skarsgård (40) is gecast voor de rol van sergeant Deeks.

Heldendaad

''Toen we voor het eerst de documentaire zagen waren we geschokt door dit verhaal en onder de indruk van de regie'', zeggen de producenten. ''We waren gefascineerd door het script en de visie van Dan Krauss voor de hervertelling van het waargebeurde verhaal over de moed van een jongeman om de waarheid naar buiten te brengen. Daarmee zet hij zijn eigen leven op het spel." Bekijk hierboven de trailer van de documentaire.

True Blood

Alexander Skarsgård speelde de vampier Eric Northman in de populaire serie True Blood en de hoofdrol in de film The Legend of Tarzan. Nat Wolff speelde eerder in The Fault in Our Stars en Paper Towns.

Lees verder