Trouwen met een wildvreemde: Married At First Sight krijgt 2e seizoen

Veronica Superguide logo
Trouwen met een wildvreemde: Married At First Sight krijgt 2e seizoen

Trouwen met een wildvreemde: Married At First Sight krijgt 2e seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Met behulp van de wetenschap bij jouw perfecte partner terechtkomen en dan direct met elkaar in het huwelijksbootje stappen. Dat is Married At First Sight, het RTL-programma waarvan een tweede seizoen komt.

Married At First Sight

Married at First Sight is zonder twijfel een interessant experiment. De kandidaten worden door de experts onderworpen aan een uitgebreid onderzoek, inclusief lichamelijke metingen, het afnemen van DNA-materiaal en een test op het gebied van aantrekkingskracht. Ook op psychologisch en seksueel gebied worden de deelnemers getest. 

Nieuwe elementen

Een nieuw element aan Married At First Sight is dat er dit jaar ook gekeken wordt naar de manier waarop de deelnemers zin aan hun leven geven, dat kan op religieus gebied zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook nieuw ten opzichte van de vorige reeks, is dat er nu twee homoseksuele mannen aan elkaar gekoppeld zijn. 

Perfecte partners

De op papier perfecte partners ontmoeten elkaar voor het eerst voor het altaar. Ze gaan samen op huwelijksreis en worden hierna in Nederland ook op andere gebieden, zoals familie, vrienden en werk, met elkaars leven geconfronteerd. Willen ze na vijf weken huwelijk nog samen blijven of besluiten ze te scheiden? 

Je ziet Married At First Sight, gepresenteerd door Peter van der Vorst, vanaf 28 februari 2017 elke week om 20.30 uur bij RTL 4.

Lees verder