Brandon uit Utopia

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brandon uit Utopia

Trouwe fans Utopia welkom bij finale

|
|

Laatste update:

Deze week komt er na bijna zeven jaar een einde aan Utopia. En dat belooft niet alleen voor de kandidaten een bijzondere dag te worden!

Ontknoping

Afgelopen zomer maakte SBS bekend dat de zender stopt met Utopia. Het einde van een tijdperk klinkt wat dramatisch, maar voor de deelnemers van deze realityserie zal het zeker zo aanvoelen! En dat geldt zeker ook voor de fans, die zowel de opbloeiende liefdes als de knallende ruzies dag en nacht volgden via de livestreams. En de trouwe kijkers zullen dan ook niet vergeten worden tijdens de finale. Vandaag werd onthuld dat vijftig fans aanwezig mogen zijn bij de ontknoping van Utopia!

Afkicken

Inmiddels zijn er nog maar vijf kandidaten over die kans maken op de overwinning: Brandon, Franny, Hiske, Merel en Gerrit. De kijkers mogen uiteindelijk stemmen wie er met de hoofdprijs vandoor gaat. Op deze speciale dag worden de finalisten trouwens niet alleen ondersteund door hun fans, maar ook door vrienden en familie. Voor de trouwe fans zal het even afkicken worden na zeven jaar lief en leed met de Utopianen, maar het zou niet de eerste keer zijn dat deze realityhit een doorstart maakt!

De finale van Utopia is vrijdag om 18.00 uur te zien op SBS6.

Lees verder