Zien! Ridley Scott komt met nieuwe sci-fi-serie: Raised by Wolves

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zien! Ridley Scott komt met nieuwe sci-fi-serie: Raised by Wolves

Zien! Ridley Scott komt met nieuwe sci-fi-serie: Raised by Wolves

|
|

Laatste update:

Ridley Scott is een van onze favoriete regisseurs, zeker als het aankomt op sci-fi-films! Denk maar eens aan The Martian, Blade Runner en Alien. Gelukkig denkt de 82-jarige regisseur nog lang niet aan pensioneren. Sterker nog, op 3 september gaat zijn nieuwste serie van start: Raised by Wolves.

De trailer voor Raised By Wolves

Raised By Wolves is te zien op HBO. Ondanks dat de streamingdienst nog niet te veel details wil onthullen, hebben we wel een klein stukje plot voor jullie gevonden. Raised By Wolves vertelt over twee androïden die de opdracht hebben gekregen om menselijke kinderen op te voeden. Ze doen dat ver weg op een ongerepte planeet. Waar ze echter toch niet helemaal alleen blijken te zijn… Kijk maar:

HBO-serie met Travis Fimmel

Bovenstaande trailer belooft veel goeds! Zoals gezegd, zijn we in ieder geval blij dat Ridley Scott aan het roer staat. Ook aan de betrokken acteurs zal het niet liggen. Je zag hierboven bijvoorbeeld Travis Fimmel (Vikings) al even voorbij komen. Het eerste seizoen van Raised by Wolves bestaat uit 10 afleveringen. De serie gaat op 3 september van start op HBO Max. Hopelijk kunnen wij de serie niet lang daarna checken via Ziggo!

P.S. Nu we het toch over Ridley Scott hebben: wist je al dat de regisseur ook bezig is met Gladiator 2 en een nieuwe Alien prequel-film? Zin in!

Lees verder