Netflix-film romcom The Half of It

Veronica Superguide logo
Netflix-film romcom The Half of It

Trailer! Netflix-film The Half of It belooft verrassende tiener-romcom

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Netflix heeft zojuist de officiële trailer voor de romantische komedie The Half of It online geknald. Deze high school romcom is geschreven en geregisseerd door Alice Wu (Saving Face). En na het zien van de eerste beelden zijn wij enthousiast!

De ene na de andere romcom op Netflix

Netflix kent de laatste tijd veel succes op het vlak van romantische comedy’s. We noemen bijvoorbeeld To All The Boys I've Loved Before, Always Be My Maybe en Someone Great; drie romcoms die het hartstikke goed deden. Zodoende is het niet verwonderlijk dat de streamingdienst nog een liefdesverhaal op de planning heeft. Gelukkig belooft de trailer van The Half of It wederom veel goeds! 

De eerste beelden van Netflix-film The Half of It

In The Half of It zien we de introverte Ellie Chu (Leah Lewis). Ze is volkomen tevreden met haar leven: ze kijkt graag oude films met vader en verdient een lekker zakcentje door haar schoolgenoten te helpen met hun huiswerk. Haar bijbaantje wordt echter plots heel persoonlijk wanneer sporter Paul Munsky (Daniel Diemer) haar inhuurt om een liefdesbrief te schrijven aan Aster Flores (Alexxis Lemire)... Het probleem is namelijk dat Ellie ook verliefd op deze Aster is! Gelukkig staat hun gezamenlijke crush een vriendschap tussen Ellie en Paul niet in de weg. Of nou ja, er ontstaat natuurlijk wel een behoorlijk verrassende driehoeksverhouding...

The Half of It wordt op 1 mei op Netflix verwacht. Kun je niet zo lang wachten? Morgen verschijnt een andere romcom op de streamingdienst: Love. Wedding. Repeat. Ook wijzen we je graag op dit lijstje met cheesy romcoms, die je nu op de streamingdienst kunt checken.

Lees verder