Trailer voor It: Chapter Two krijgt Lego-remake

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer voor It: Chapter Two krijgt Lego-remake

Trailer voor It: Chapter Two krijgt Lego-remake

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tien dagen geleden verscheen de huiveringwekkende trailer voor It: Chapter Two en nu al heeft deze teaser een Lego-remake gekregen. De ontmoeting tussen Jessica Chastain's Beverly en een oud vrouwtje dat familie van Pennywise lijkt te zijn ziet er ineens een stuk minder angstaanjagend uit, maar geestig is het wel.

Tweede Lego-remake voor de It-films

Twee jaar terug kreeg de openingsscène van de eerste It-film ook al een Lego-bewerking: het fragment waarin de arme Georgie wordt meegelokt door killerclown Pennywise werd er niet minder tragisch op, maar knap gemaakt was het zeker.

Andere duistere Lego-varianten

De It-reeks is zeker niet de eerste bepaald niet kindvriendelijke franchise die door Lego-fans onder handen wordt genomen. Zo hebben een paar zieke geesten de beruchte slachtpartij van Negan uit The Walking Dead ook nagemaakt met de kleurrijke kleine bouwsteentjes. Ook de trailer van de rauwe Wolverine-film Logan uit 2017 kreeg zijn eigen Lego-versie.

“Terrific!”

De echte It: Chapter Two zal vanaf 5 september bioscoopbezoekers de stuipen op het lijf jagen. De hypemachine is al in volle gang met rode ballonnetjes die opduiken op de social media accounts van de castleden, en een tweet van schrijver Stephen King die zegt dat deze bewerking van zijn boek “terrific” is.

Lees verder