Trailer voor Criminal kondigt de nieuwste misdaadserie van Netflix aan

Veronica Superguide logo
Trailer voor Criminal kondigt de nieuwste misdaadserie van Netflix aan

Trailer voor Criminal kondigt de nieuwste misdaadserie van Netflix aan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix heeft haar nieuwste misdaadserie Criminal onthuld met een korte trailer. Hierin zien we twaalf koppen voorbij komen, waarvan de meerderheid ons niets zegt. Bij twee gezichten roepen we echter “Aha”, en dat zijn de smoelen van David Tennant en Hayley Atwell. De eerste kennen we als Kilgrave uit Jessica Jones, en natuurlijk ook als Doctor Who, en de tweede is vooral bekend van haar rol als Captain America's droomvrouw Peggy Carter.

Europese co-produktie

Criminal is een Europese co-produktie die gemaakt is in Engeland, Duitsland, Frankrijk en Spanje. De serie bestaat uit twaalf afleveringen, en elk land mag er drie leveren. Het klinkt alsof Netflix bedacht is door de afdeling die over de budgetten gaat, want Variety meldt dat de serie zich vooral afspeelt binnen de muren van verhoorkamers. Dat betekent dus lekker lage produktiekosten, hoera.

Gaststerren

Variety laat ook weten dat Tennant en Atwell slechts gaststerren zullen zijn. Pin ons er niet op vast, maar dit geeft ons de indruk dat elke aflevering een apart personage verhoord wordt, en dat de twaalf mugshots in dit trailertje dus dit dozijn verdachten zijn. Een releasedatum voor Criminal is nog niet bekend.

Lees verder