servant nanny baby apple tv+.jpg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
servant nanny baby apple tv+.jpg

Wat doet Ron Wemel in creepy trailer Apple TV+-serie Servant?

|
|

Laatste update:

Servant is één van de eerste series die je straks op Apple TV+ kunt checken. Deze horrorserie van M. Night Shyamalan draait om een gezin dat met het verlies van hun baby probeert om te gaan. Dat lijkt alleen niet echt goed te lukken… Hmm, zou Ron Wemel daar soms iets mee te maken hebben?

M. Night Shyamalan komt met Servant

Oké, toen we hoorden dat M. Night Shyamalan verantwoordelijk zou zijn voor een van de series op Apple TV+ waren we op alles voorbereid… Toch belooft Servant nog creepier te worden dan we voor ogen hadden! Servant volgt een stel dat een kindermeisje inhuurt om voor hun baby (Jericho) te zorgen. Het probleem is echter dat Jericho een pop is… Hun echte kindje overleed namelijk slechts 13 weken na zijn geboorte. Gek genoeg gaat de nanny echter wel heel erg op in dit toneelstuk…

PS Ron Wemel (a.k.a. Rupert Grint, de Harry Potter-hater) speelt de beste vriend van de vader van het gezin. Wonder boven wonder, lijkt hij in deze trailer de enige normale te zijn!

Maakt Servant een succes van Apple TV+?

Servant is vanaf 28 november te zien op Apple TV+. Ben je er nog niet helemaal uit of je een abonnement op deze streamingdienst moet nemen? Wij zetten in dit toplijstje alle plus- en minpunten van Apple TV+ voor je op een rijtje. Daarbij wijzen we je ook graag op andere series, zoals The Morning Show met Reese Witherspoon en Jennifer Aniston, en See met Jason Momoa.

Lees verder