Trailer voor actiekomedie Stuber belooft jaren 80-stijl buddy cop komedie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer voor actiekomedie Stuber belooft jaren 80-stijl buddy cop komedie

Trailer voor actiekomedie Stuber belooft jaren 80-stijl buddy cop komedie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook al gaat de actiekomedie Stuber heel modern over een Uber-chauffeur, toch ademt de trailer van deze film de sfeer uit van jaren 80-films als 48 Hrs, Beverly Hills Cop en Lethal Weapon. In de hoofdrollen zien we Guardians of The Galaxy-ster Dave Bautista die een norse agent speelt, en komiek Kumail Nanjiani als Uber-chauffeur Stu die hem oppikt.

In zijn rol als Drax The Destroyer liet Dave Bautista in de Guardians of the Galaxy-films al zien dat hij over geweldige komische timing beschikt, en dat talent komt ook in Stuber goed van pas. Zijn tegenspeler Nanjiani brak in 2017 door met de autobiografische door hemzelf en zijn partner geschreven “dramedy” The Big Sick. Daarnaast is Kumail vanaf 20 juni ook in een grote rol te horen (maar niet te zien) in de nieuwe Men in Black; hierin speelt hij de piepkleine alien Pawny, die Chris Hemsworths Agent H en Tessa Thompsons Agent M vergezelt op hun missie.

Ook Iko Uwais uit The Raid doet mee

In Stuber zien we daarnaast vechtmachine Iko Uwais uit The Raid als de schurk. In zijn eerste grote Hollywoodrol in Mile 22 kreeg dit martial arts-mirakel vorig jaar maar weinig te doen, hopelijk wordt dit in Stuber rechtgezet.

Toch wel in de Nederlandse bioscopen te zien

Eerst leek het erop dat Stuber de Nederlandse bioscopen niet meer zou halen; omdat de film uit zou komen rond de tijd dat Disney’s overname van 20th Century Fox in werking zou treden, leek de film eerst geschrapt van de Nederlandse releaselijsten. Disney heeft nu toch een Nederlandse premièredatum bekend gemaakt. Vanaf 11 juli al is deze ouderwetse actiekomedie hier te zien.

Lees verder